Bine ai venit !

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul masajului erotic, Salonul Bella Vita Masaj Erotic Oradea va asteapta cu cele mai frumoase maseuze din oras intr-o locatie de lux, discreta si usor accesibila. Serviciile noastre va garanteaza revenirea, maseuzele noastre fiind atent selectate si pregatite in a va destinde de stresul cotidian.

Misiunea noastră și totodată obiectivul unui masaj erotic de înaltă calitate, este obținerea unor stări orgasmice intense și de lungă durată. Acestea sunt posibil de atins doar dacă putem întarzia sau chiar evita momentul ejaculării.

Trăirile orgasmice, intense, de lungă durată, generează valuri de energie sexuală ce vor invada tot corpul, pentru ca la final această energie să fie sublimată în energie vitală benefică întregului organism.

Senzațiile orgasmice sunt o continuare firească a masajului erotic dar, pentru a obține efectul maxim, trebuie să vă cunoașteți foarte bine organismul și să stabiliți un sistem de comunicare cu maseuza, pentru ca odată ajunși la punctul de maximă încărcătură sexuală, aceasta să vă ofere câteva secunde de pauză pentru scăderea presiunii, astfel încât să reușiti o prelungire a erotismului și a senzațiilor orgasmice.

Cristina

Manager
Cristina
Adresa: Strada Tompa Mihaly nr. 20 Oradea, Romania
Telefon: 0756 219 442 sau 0753 464 783